Over Leoni Janssen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English

Communications & Digital vat samen wat ik doe. Met het betere strategische en tactische  communicatiewerk als basis en met gebruik van alle moderne (sociale) media, help ik organisaties zichtbaarheid te vergroten en/of hun boodschap uit te dragen.

Digital is slechts een medium, zonder relevant verhaal is het namelijk niks. Vandaar eerst Communications en dan pas Digital.

Ik ben strateeg, tacticus, creatief, sociale media expert, trainer, interimmer, adviseur, manager, multi-tasker, initiator, uitlegger, spreker en inspirator. Maar ook uitzoeker, ontdekker en spons.

Gepassioneerd over technologie en innovatie, voel ik me in een online en tech-gerelateerde setting het meest thuis. Als zelfstandige werk ik graag zowel voor corporates als voor kleinere (inter)nationale organisaties. Mentorschap bij Rockstart Accelerator is een geweldige manier om jonge ondernemers verder te helpen en tegelijkertijd mezelf te voeden met tomeloze energie en ‘innovation for a living’.

Mooie bedrijven

Tijdens de 14 jaar in dit vak werkte ik met veel mooie grote(r wordende) bedrijven en merken zoals: bol.com, Exact Software, BT, Compuware, Cisco Systems, Microsoft, HP, LinkedIn en Oracle, maar ook middengrote technologiebedrijven van Nederlandse bodem zoals Bartosz, Hippo en Chainfood en verscheidene startups zoals Spotzer, Flinqer en eFaqt.

Leerschool

Hoewel ik Nederlands en Bedrijfscommunicatie studeerde in Nijmegen, beschouw ik internationaal communicatiebureau Edelman als mijn Alma Mater. In de 12 jaar dat ik daar ict-, online- en technologiebedrijven adviseerde, groeide het bureau uit van een Nederlands bureau met 15 consultants tot onderdeel van het grootste bureaunetwerk ter wereld met meer dan 70 mensen in Amsterdam en duizenden wereldwijd. Daar leidde ik Edelman’s technologiedivisie en werkte nauw samen met de internationale crème de la crème op het gebied van corporate communications, marketing communications, digital, crisis en financial communications.

Dit Blog

“Niet het WorldWideWeb maar het WorldLiveWeb”, vandaar een blog en geen website. Hier schrijf ik over wat ik zoal tegenkom in het marketing- en corporate communicatie vak. Veelal met een digitaal sausje. Ook de blogposts die ik voor DutchCowboys schrijf, vind je hier terug.